Blogimage

Βοήθεια

Πώς μπορώ να βρω υλικό για κάτι που με ενδιαφέρει;

Μπορείτε να “σύρετε” την μπάρα στο κάτω μέρος προς τα δεξιά ή προς τα κάτω, αν χρησιμοποιείτε συσκευή τηλεφώνου ή tablet, και να πατήσετε πάνω στο άρθρο που επιθυμείτε να δείτε. Για την καλύτερη διευκόλυνσή σας, ανατρέξτε στο Μενού και μεταβείτε άμεσα σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέγοντάς το. Υπάρχει, επιπλέον, η ένδειξη “Ετικέτες”, όπου αναγράφονται χαρακτηριστικές λέξεις που σας παραπέμπουν στα αντίστοιχα άρθρα. Τέλος, μπορείτε να ψάξετε περιεχόμενο του Blog στο πλαίσιο Αναζήτησης.

Δεν γνωρίζω ελληνικά. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σε άλλη γλώσσα;

Πηγαίνετε στο Μενού, στην ένδειξη “Translate” και επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε.

Πώς μπορώ να αφήσω ένα σχόλιο;

Για να γράψετε ένα σχόλιο ή να θέσετε μία ερώτηση που αφορά σε ένα άρθρο, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το όνομά σας στο ομώνυμο πλαίσιο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) στο αντίστοιχο, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η μεταξύ μας επικοινωνία. Τέλος, υποβάλλετε το σχόλιό σας, πατώντας την επιλογή “Δημοσίευση σχολίου”.

Σημείωση: Αν επιθυμείτε να μεταβείτε στην αρχική μορφή του Blog, δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στην ένδειξη “ΝηπιαBlogείο by Νικολέτα Φεργαδιώτου”, που βρίσκεται αριστερά στο πάνω μέρος του Blog, ή στην επιλογή του Μενού “Αρχική”.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση