Εγγραφές σχολικού έτους 2023-2024

αρχείο λήψης

Oι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov. gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/. Για τη χρήση της πλατφόρμας θα χρειαστούν οι κωδικοί taxis net του κηδεμόνα.

Για τη νέα χρονιά, στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-24, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2019. Οι μαθητές που τη σχολική χρονιά 2022-2023 φοιτούν ως προνήπια, επανεγγράφονται αυτεπάγγελτα.

 

Δικαιολογητικά εγγραφής:

 

1)Το αποδεικτικό διεύθυνσης  μόνιμης κατοικίας , η οποία τεκμηριώνεται αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας.

2) Τα στοιχεία άλλου/ων τέκνου/ων, που φοιτά/ούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει/χουν και για το/τα οποίο/α θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον/την Διευθυντή/τρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.

3) Η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά για το προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα, το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου νηπιαγωγείου ή/και το τμήμα πρόωρης υποδοχής.

4) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

5) Βιβλιάριο υγείας του/της μαθητή/τριας

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με σχολείο μας στο τηλέφωνο 2241041332 ή/και στο email:mail@nipfanon.dod.sch.gr