Θεατρική Παράσταση “Η Χαρτοπαίχτρα”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά απόφοιτοι και μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Πολυγύρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανεβάσουν τη Θεατρική παράσταση “Η Χαρτοπαίχτρα“, του Δημήτρη Ψαθά. Έτσι, την Παρασκευή 5/5/2017 το κοινό που γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσέφερε γέλιο και ενθουσιασμό σε όσους την παρακολούθησαν.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, υπό την εξαιρετική καθοδήγηση της κ. Οφθαλμίδου Αλεξίας και της κ. Τσιάτσιου Μάρθας και με το μεράκι και το ταλέντο που για μια ακόμα φορά ξεδίπλωσαν οι μαθητές/ηθοποιοί, μας έκανε περήφανους, φανέρωσε ξανά τι μπορούν να πετύχουν οι μαθητές μας, οι οποίοι παρά το φόρτο της καθημερινότητας και τις αντίξοες συνθήκες που ενίοτε αντιμετωπίζουν μπορούν και πραγματοποιούν τους στόχους που θέτουν, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει και τον πολυεπίπεδο ρόλο του Εσπερινού Σχολείου.

Όπως πλέον συνηθίζεται, ακολούθησε γλέντι σε ταβέρνα του Αγ. Προδρόμου, όπου και εκεί οι μαθητές μας (αλλά και οι φύλακες και αρκετοί καθηγητές), έδειξαν την κλίση τους στη μουσική, το τραγούδι και το χορό.

Στη Θεατρική ομάδα συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά):

Γιολτάση Ευθυμία (κα Νικολοπούλου/Ευτέρπη-τραγούδι), Ζήσης Δημήτρης (Ανδρέας/Κλεφτοκοτάς), Θάνος Γιώργος (Γιαννάκης), Καζλάρης Γιώργος (κος Μπάρδακας), Καλανδαρίδης Θανάσης (Στρατηγός), Κοντομηνά Πολυξένη (κα Μαριγώ), Μπεκίρη Μορφούλα (Γιατρός), Νικολαΐδης Χρήστος (Λάκης/Παπατζής), Παπαοικονόμου Στεριανή (Τροτέζα), Ρίζου Χριστίνα (Νίνα), Σακελλαρίου Ειρήνη (κα Αλέκα), Σγούρου Ιωάννα (Λελέ), Τρούνγκου Ελτόν (Αρχιφύλακας)

και οι:

Οφθαλμίδου Αλεξία (Υποβολέας), Λαθούρη Μαρία (Σκηνικά), Σιμορέλη Δήμητρα (Σχεδίαση γραφικών), Τσιάτσιου Μάρθα (Σκηνοθεσία και Μουσική επιμέλεια), Σαπιτζής Τάσος (Κονσόλα ήχου και φωτισμών).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *