Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Creative Square Traveling Theme Sticker printableΓια την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας δημιουργήσαμε αυτοκόλλητα με τη χρήση της εφαρμογής canva, τα οποία μοιράσαμε στα μαγαζιά των δυο χωριών Φούφα και Μηλοχωρίου έτσι ώστε να ενημερώσουμε και τους συγχωριανούς γιατα οφέλη της φιλοζωίας!!!

2 Απριλίου

Δημιουργήσαμε τα δικά μας  αυτοκόλλητα μοιράζοντάς τα στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου, ώστε να τα ενημερώσουμε και να τα ευαισθητοποιήσουμε για τον Αυτισμό. 
Creative Square Traveling Theme Sticker printable
Επίσης, φτιάξαμε τη δική μας αφίσα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου μιας και γι εμάς  το παιδικό βιβλίο γιορτάζει  όλη τη χρονιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το padlet μας και να ενημερωθείτε για τη φιλαναγνωστική μας δράση.Καταγραφή6

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου

Το παιδικό βιβλίο φέτος στη δική μας τάξη γιορτάζει καθημερινά! Χθες όμως δώσαμε λίγο περισσότερο χρόνο:

Μιλήσαμε για τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Δείξαμε στα παιδιά την αφίσα που φιλοτεχνήθηκε φέτος

Διαβάσαμε το μήνυμα της συγγραφέως Eiko Kadono

Φτιάξαμε την δική μας αφίσα και επετειακούς σελιδοδείκτες μέσω της εφαρμογής canva

Και φυσικά διαβάσαμε ένα παιδικό βιβλίο!

Ποιο ήταν αυτό;

“Όταν ο ήλιος πάει για ύπνο” της Αργυρώς Πιπίνη με την εικονογράφηση της Ίρις Σαμαρτζή.

Ένα βιβλίο γεμάτο όνειρα!

Τι συμβαίνει αλήθεια όταν ο ήλιος πάει για ύπνο; Τι συμβαίνει όταν ονειρευόμαστε; Έχετε πάει ποτέ σε γατογάμο; Έχετε δει τους ελέφαντες στην Ινδία;

Αν όχι να το διαβάσατε και σίγουρα τα όνειρα σας θα αποκτήσουν αλλιώτικα χρώματα και μυρωδιές από εξωτικές χώρες φερμένα!

Αυτό το βιβλίο δεν θα έφτανε στα χέρια μας αν η καλή μας νεράιδα η Sofia Kalmanidou δεν μας το δάνειζε με τόση αγάπη! Βλέπετε είναι πολύτιμη συνοδοιπόρος μας σε πολλές φιλαναγνωστικές μας στιγμές!

Εμείς σας ευχόμαστε τα όνειρα σας να αποκτήσουν φτερά και να ταξιδέψετε σε όλο το κόσμο, πάντα παρέα με όμορφα βιβλία…έτσι όπως μάθαμε κι εμείς αυτή τη χρονιά!