Στις 6 Φεβρουαρίου 2024 η Στ τάξη επισκέφτηκε το Noesis και παρακολούθησε τα προγράμματα :”Από τη Γη στο Σύμπαν “,επισκέφτηκε το Κοσμοθέατρο,”Τα Θαύματα της Μηχανικής 3D”,έκανε περιήγηση με ξενάγηση στο Μουσείο Τεχνολογίας ,στα Μουσεία Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και θαύμασε τα Συλλεκτικά Αυτοκίνητα.
Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου οι τάξεις Α’ κ Β’ δημοτικού επισκέφτηκαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Robotsetgo στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του μαθήματος των εργαστηρίων δεξιοτήτων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική παρουσίαση με πρωταγωνιστή το ρομπότ “ΝΑΟ” και στην συνέχεια να κατασκευάσουν το δικό τους ρομπότ! Βασική πεποίθηση άλλωστε είναι ότι η ρομποτική αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Παγκόσμιας Εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής κατά το σχολικό έτος 2023-24.