Και περάσαμε όμορφα

Σήμερα  το σχολείο μας γιόρτασε την Ημέρα Αθλητισμού στο Πανθρακικό Στάδιο. Οι μικροί μαθητές έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με την καθοδήγηση των γυμναστών τους, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προετοιμασία και την εκτέλεση της δράσης. Όλοι μας περάσαμε όμορφα.

6 12 24 35 23 2

Ημέρα Αθλητισμού

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 το σχολείο θα μεταβεί στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, όπου θα πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις για την Ημέρα Αθλητισμού. Οι μαθητές θα συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις που θα οργανωθούν από τους γυμναστές του σχολείου μας.

Πρόγραμμα Γ2 2023-24

Το πρόγραμμά μας είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Εικαστικά
Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Μαθηματικά
Μαθηματικά Ιστορία ΤΠΕ Μαθηματικά Ιστορία
Αγγλικά Θρησκευτικά Θεατρική Αγωγή Γυμναστική Γυμναστική
Αγγλικά Μουσική Μαθηματικά Θρησκευτικά Εργαστήρια
Μελέτη Γυμναστική Μελέτη Αγγλικά Εργαστήρια

Ωρα επικοινωνίας: Τετάρτη 10.45-11.30 (μετά από συνεννόηση, για να αποφύγουμε την ταυτόχρονη προσέλευση πολλών γονιών)

Φτιάχνω ιστορίες…

Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι. Πήραμε 2 κουτιά και βάλαμε στο κάθε ένα χαρτάκια με λέξεις. Το ένα κουτί είχε ουσιαστικά και το άλλο ρήματα. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι πήρε 5 ουσιαστικά και 5 ρήματα. Η οδηγία ήταν να φτιάξουν μια ιστορία (μπορούσαν και αστεία) χρησιμοποιώντας όσες περισσότερες από τις λέξεις που τους έτυχαν. Κάποιες ομάδες κατάφεραν να τις χρησιμοποιήσουν και τις 10 λέξεις, κάποιες άλλες όχι…

ουσρημεπολογή ουσιαστικά ρηματα

Αυτές είναι οι ιστορίες τους

1 12

 

534 1

Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μαθητές του Γ2′,

καλώς ήρθατε στην παρέα μας.

Εδώ θα βρίσκετε πληροφορίες, ανακοινώσεις και παιχνίδια που αφορούν το μάθημα, το τμήμα μας και το σχολείο γενικότερα. Εύχομαι να έχουμε μια ευχάριστη σχολική χρονιά και να μάθουμε πολλάάάά πράγματα!!!

Η δασκάλα σας

70fb3c9a386b5f72b4788d41cbe5d8b1