Ε.Κ.Φ.Ε. Κιλκίς

Blog/forum των εκπαιδευτικών ΠΕ04 Ν. Κιλκίς

Iuses «Μια εκπαιδευτική πρόταση για τη διδασκαλία της Ενέργειας»

Το ΕΚΦΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς κλ.ΠΕ04 σε ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010, και ώρα 11.00-13.00 με θέμα:»iuses,μια εκπαιδευτική πρόταση για τη διδασκαλία της ενέργειας». Η συνάντηση θα γίνει στο χώρο του ΕΚΦΕ.

Διάλεξη-Συζήτηση στα πλαίσια του διεθνούς έτους Αστρονομίας 2009

Στα πλαίσια του διεθνούς έτους Αστρονομίας 2009, καλούνται οι συνάδελφοι κλ.ΠΕ04 στην διάλεξη-συζήτηση που διοργανώνει το ΕΚΦΕ Ν. Κιλκίς   με θέμα: «Δομή της Ύλης και του Σύμπαντος«, που πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Δ.Ε Ν. Κιλκίς (ΚΕΣΥΠ), την Δευτέρα 21η Δεκεμβρίου 2009  με εισηγητή τον κ. Κοκκαλίδη Αντώνιο εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ04 Φυσικό. Θα διανεμηθεί οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με το θέμα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

3η Επιμορφωτική συνάντηση κλάδου ΠΕ04(Γυμνάσια)

Το ΕΚΦΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του , σε συνεργασία με τη σχολική σύμβουλο του κλάδουκαλεί τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Α΄ Γυμνασίου  μαθήματα ψηφιακής τάξης (Βιολογία-Γεωγραφία) σε επιμορφωτική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων(1ος όροφος) στην Δ.Δ.Ε  Ν.Κιλκίς  την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου από 11.00 π.μ-14.00μ.μ . Οι συνάδελφοι μπορούν να φέρουν μαζί τους το netbook ή laptop ή ένα flash memory για να τους δοθεί πρόσθετο χρήσιμο υλικό.

Χρήσιμες οδηγίες για την ψηφιακή τάξη

 Το ΕΚΦΕ στην προσπάθεια του να σταθεί αρωγός σε κάθε συνάδελφο που συμμετέχει στη διδασκαλία μαθήματος της Α΄Γυμνασίου με χρήση netbooks προωθεί τις παρακάτω χρήσιμες οδηγίες ελπίζοντας να διευκολυνθούν στο έργο τους .Είναι διαθέσιμες εδώ:

xrisimes_odigies_netbooks_2009.pdf

2η Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ04

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 και οπωσδήποτε όσοι διδάσκουν το αντίστοιχο μάθημα την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 στην επιμορφωτική συνάντηση που οργανώνει το ΕΚΦΕ με θέμα: «Εργαστηριακές ασκήσεις Χημείας Β΄και Γ΄ Γυμνασίου» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εργαστηρίων του Γ/σίου Αγιονερίου. Εισηγητής ο κ. Χρήστος Βλάχος, ΥΣΕΦΕ του Γ/σίου Αγιονερίου. Η παρουσία των νέων συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη.�

1η Επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ04

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του το ΕΚΦΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς του κλ. ΠΕ04 και κυρίως αυτούς που διδάσκουν το αντίστοιχο μάθημα, σε επιμορφωτική συνάντηση την Δευτέρα 19/10/09 και ώρα 11.00-13.00 στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς με θέμα:»Εργαστηριακές ασκήσεις Φυσικής Β΄ Γυμνασίου».Εισηγητής ο κ. Γ. Πολυχρονιάδης, ΥΣΕΦΕ του 1ου Γ/σίου Κιλκίς.

1η Συνάντηση ΥΣΕΦΕ στο Ε.Κ.Φ.Ε

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του το ΕΚΦΕ καλεί τους ΥΣΕΦΕ πρωτίστως αλλά και κάθε άλλο συνάδελφο που διδάσκει μάθημα Φυσικών Επιστημών φέτος.

Γυμνάσια :12/10/2009

Λύκεια-ΕΠΑ.Λ :14/10/2009

Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος «Γεωλογία-Γεωγραφία» Β΄Γ/σίου

Μερικές πρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

geology_directions.zip

Διευθέτηση ωραρίου εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ04 του Ν.Κιλκίς για το σχ. έτος 2009-2010

Προκειμένου να διευκολύνονται οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 04 της Δ.Δ.Ε  Ν.Κιλκίς να παρακολουθούν τις επιμορφωτικές συναντήσεις που οργανώνει το ΕΚΦΕ και να αξιοποιείταιο χρόνος αυτός από τη σχολική σύμβουλο του κλάδου ΠΕ04, ορίζονται οι ακόλουθες ομάδες σχολείων και ημέρες που οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 θα πρέπει να έχουν μάθημα μόνο τις δύο(2) πρώτες ώρες στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου τους:

  • Ομάδα 1η: Όλα τα Γυμνάσια, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ.
  • Όμάδα 2η: Όλα τα Γενικά ΛΥΚΕΙΑ, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ.

Όμάδα 3η: Όλα τα ΕΠΑΛ και ΤΕΕ, κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την επιλογή στην 8η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα EUSO 2009-2010

Κάντε κλικ εδώ euso_2010.pdf


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων