Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2025-2026, Χωρίς κατηγορία

Εκδήλωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΤΟ ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς στις 3 Δεκεμβρίου 2025 συμμετείχε στην εκδήλωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με την προβολή ενός βίντεο με εικαστικές δράσεις των μαθητών του σχολείου.

 

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2025-2026

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας

Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης ‹‹Σχέσεις μαθητών- εκπαιδευτικών›› του Άξονα Σχέσεις μεταξύ μαθητών/ μαθητριών και εκπαιδευτικών, στις 23/10/2025 και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εργοθεραπείας (27 Οκτωβρίου), πραγματοποιήθηκαν αισθητηριακές δραστηριότητες, κατά τις οποίες υπήρξε αρμονική συνεργασία μεταξύ των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.Ε Κ Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα του εργοθεραπευτή, της φυσικοθεραπεύτριας και της φιλολόγου.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2025-2026

Δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με αναπηρία “Στοργή”

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Παραμυθιάς ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με αναπηρία “Στοργή” του Νομού Θεσπρωτίας, για τα όμορφα δώρα που προσέφερε στους μαθητές του εν όψει των Χριστουγέννων.
598232459 3297145390461104 7487197643099686592 n

 

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2025-2026

Διδακτική επίσκεψη στο χριστουγεννιάτικο χωριό των Ιωαννίνων

Στις 15/12/2025 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Παραμυθιάς πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης των Ιωαννίνων. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting, να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Κάποιοι μαθητές με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους έκαναν τοξοβολία και αναρρίχηση, ενώ κάποιοι άλλοι περιηγήθηκαν στο βουνό βλέποντας όμορφα ζώα που υπήρχαν τριγύρω. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Καλές γιορτές με υγεία!!!

 

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2025-2026

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στις 11/12/2025, οι μαθητές μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του σχολείου μας. Και του χρόνου με υγεία. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!!