Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1989, της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Την Ημέρα αυτή την τιμήσαμε και στο σχολείο μας την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

 

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο εργαστήριο της Αυτόνομης Διαβίωσης

Ξεκίνησε η δημιουργία χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Κέικ με ολόκληρα μανταρίνια

Ευχαριστούμε τον κύριο Τσιάκο για τα μανταρίνια του. Τα απολαύσαμε φτιάχνοντας κέικ από ολόκληρα μανταρίνια!!!

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Σχολική γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η γιορτή για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της γιορτής τίμησαν την εξέγερση των φοιτητών με ποιήματα και τραγούδια. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την όμορφη γιορτή που μας παρουσίασαν.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Γλυκιά κολοκυθόπιτα

Στο εργαστήριο της Αυτόνομης Διαβίωσης οι μαθητές μαζί με τις εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου παρασκεύασαν γλυκιά κολοκυθόπιτα με κανέλα και ζάχαρη.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Κατασκευές στο εργαστήριο Κεραμικής

Στο εργαστήριο Κεραμικής ξεκίνησαν οι κεραμικές κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο παζάρι. Οι μαθητές μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του εργαστηρίου δουλεύουν καθημερινά με πολλή όρεξη και φαντασία. Έχουν κατασκευάσει γούρια, ημερολόγια, σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικες πιατέλες και συνεχίζουν…

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Γενέθλια μαθητή

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 γιορτάσαμε τα γενέθλια ενός μαθητή του σχολείου μας. Του ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΉΣΕΙ!

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Επίσκεψη της Τροχαίας Ηγουμενίτσας

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 μας επισκέφτηκαν στελέχη από το Τμήμα της  Τροχαίας Ηγουμενίτσας και μας ενημέρωσαν για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για θέματα ασφάλειας όταν κυκλοφορούμε στο δρόμο πεζοί ή με ποδήλατο και όταν είμαστε επιβάτες σε αυτοκίνητο. Επίσης έγινε επίδειξη της υπηρεσιακής μηχανής της Τροχαίας και του περιπολικού οχήματος.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Κουλουράκια γιαουρτιού

Στο εργαστήριο της αυτόνομης διαβίωσης τα παιδιά μαζί με τις εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου παρασκεύασαν νόστιμα κουλουράκια γιαουρτιού.

Δημοσιεύθηκε στην Έτος 2021-2022

Σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 γιορτάσαμε στο σχολείο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν κι επίσης παρακολουθήσαμε ένα βίντεο με την ιστορική αναδρομή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Στο τέλος της γιορτής απονεμήθηκαν στους μαθητές τα Αριστεία  και Βραβεία προόδου καθώς και οι Έπαινοι προσωπικής βελτίωσης της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στις εκπαιδευτικούς  για την όμορφη γιορτή που μας παρουσίασαν.

Μετά ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς όπου εκεί κατέθεσαν και τα άλλα σχολεία της πόλης.