Στο πλαίσιο υλοποίησης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Φρούτα και λαχανικά: η σημασία τους στην υγιεινή διατροφή», επισκέφτηκε το σχολείο μας η σεφ κυρία Παπακωνσταντίνου Λυδία. Η σεφ μίλησε στους μαθητές για την υγιεινή διατροφή και το ρόλο που παίζουν τα φρούτα
και τα λαχανικά
σε αυτήν. Στη συνέχεια έδειξε πώς μπορούν να παρασκευαστούν φυσικοί χυμοί
από τα φρούτα και τα λαχανικά. Με τη βοήθεια των μαθητών έγινε παρασκευή διάφορων χυμών και ακολούθησε γευστική δοκιμή αυτών. Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν τόσο με τη διαδικασία όσο και με το τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Παπακωνσταντίνου για αυτήν την ιδιαίτερη εμπειρία που προσέφερε στους μαθητές μας!!
Επίσκεψη σεφ για τη σημασία φρούτων και λαχανικών
Απρ 20251