Την Τετάρτη 21/10/2020 οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και του ειδικού βοηθητικού προσωπικού παρασκεύασαν γευστικές τηγανίτες για πρωινό
Υλικά:
1 φλ. αλεύρι
3/4 φλ. νερό
2 πρέζες αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
μέλι
κανέλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε αλεύρι, αλάτι, νερό και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα 10-15 λεπτά να φουσκώσει. Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά τον χυλό. Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά. Τέλος σερβίρουμε με μέλι και κανέλα!