Ολοκλήρωση δράσης συλλογης πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικώναμαξιδίων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη” το οποίο υλοποιήθηκε την σχολική χρονιά 2021 – 2022

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εκπαιδευτικά Προγράμματα | , στις 25-10-2022

Ολοκλήρωση δράσης συλλογής πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη” το οποίο υλοποιήθηκε την σχολική χρονιά 2021 – 2022

 

Η δράση συλλογής  πλαστικών καπακιών ως προσφορά για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη από τους Μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών  Χρσυσάνθη Τσαγκαλίδου (ΠΕ78), Σοφία Τρεμούλη (ΠΕ30) Και Ιωάννη Μουθούνη (ΠΕ03) την σχολική χρονιά 2021 – 2022, πλάσιώθηκε με επιπρόσθετα επιτυχή πρακτικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια και της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Οι Μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά τα καπάκια που κατόρθωσαν να συλλέξουν την σχολική χρονιά 2021- 2022, στον π. Χριστόδουλο Κλεάνθους και υπόσχονται για την συνέχιση του εγχειρήματος και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τέλος, οι Μαθητές, οι Εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου, θέλουν να εκφράσουν ιδιαίτερες ευχρηστίες στον π. Χριστόδουλο Κλεάνθους (Ιερός Ναός Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου), για το έργο του και να δηλώσουν ότι θα προσπαθήσουν και στο μέλλον να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθειά του.

 



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση