Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εορτή | , στις 31-10-2022

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρέλασαν με καμάρι και υπερηφάνεια τιμώντας την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 



Λήψη αρχείου

Κατάθεση στεφανιού 28ης Οκτωβρίου 2022

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εορτή | , στις 31-10-2022

Κατάθεση στεφανιού 28ης Οκτωβρίου 2022

 



Λήψη αρχείου

Σχολική Εορτή 28ης Οκτωβρίου 2022

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εορτή | , στις 31-10-2022

Την  Πέμπτη 27  Οκτώβρη  έγινε στο σχολείο μας η καθιερωμένη σχολική γιορτή για την εθνική μας επέτειο.

Πραγματοποιήθηκε  επίσης η παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο, ενώ απονεμήθηκαν και τα αριστεία-βραβεία του σχολικού έτους 2021-2022.

 



Λήψη αρχείου

 



Λήψη αρχείου

Ολοκλήρωση δράσης συλλογης πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικώναμαξιδίων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη” το οποίο υλοποιήθηκε την σχολική χρονιά 2021 – 2022

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εκπαιδευτικά Προγράμματα | , στις 25-10-2022

Ολοκλήρωση δράσης συλλογής πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη” το οποίο υλοποιήθηκε την σχολική χρονιά 2021 – 2022

 

Η δράση συλλογής  πλαστικών καπακιών ως προσφορά για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εθελοντισμός – Αλληλεγγύη από τους Μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών  Χρσυσάνθη Τσαγκαλίδου (ΠΕ78), Σοφία Τρεμούλη (ΠΕ30) Και Ιωάννη Μουθούνη (ΠΕ03) την σχολική χρονιά 2021 – 2022, πλάσιώθηκε με επιπρόσθετα επιτυχή πρακτικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια και της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Οι Μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά τα καπάκια που κατόρθωσαν να συλλέξουν την σχολική χρονιά 2021- 2022, στον π. Χριστόδουλο Κλεάνθους και υπόσχονται για την συνέχιση του εγχειρήματος και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Τέλος, οι Μαθητές, οι Εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου, θέλουν να εκφράσουν ιδιαίτερες ευχρηστίες στον π. Χριστόδουλο Κλεάνθους (Ιερός Ναός Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου), για το έργο του και να δηλώσουν ότι θα προσπαθήσουν και στο μέλλον να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθειά του.

 



Λήψη αρχείου

9η Πανελλήνια  Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εορτή | , στις 03-10-2022

9η Πανελλήνια  Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 



Λήψη αρχείου

Το ΕΕΕΕΚ Σάμου,  στο πλαίσιο του εορτασμού της 9ης Πανελλήνιας  Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, διοργάνωσε αθλητικές   δράσεις/δραστηριότητες, τις οποίες συντόνισε ο γυμναστής του σχολείου μας, περιελάμβαναν αεροβική γυμναστική, τρέξιμο, πινγκ πονγκ, Μπότσια και ελεύθερο παιχνίδι.

Σκοπός της δράσης ήταν να προαχθούν οι αξίες του αθλητισμού, η υγεία και η ευεξία, καθώς και να ενθαρρυνθεί η κοινωνική ενσωμάτωση και η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση