Εορτασμός Πάσχα 2022

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Εκδηλώσεις, Εορτή | , στις 13-04-2022

Εορτασμός Πάσχα 2022

 

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου δημιούργησαν πασχαλινά εδέσματα, πήλινες κατασκευές και λαμπάδες στο πλαίσιο των εργαστηρίων της μαγειρικής, της κεραμικής αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα τα οποία βοήθησαν στον προετοιμασία και τον εορτασμό του Πάσχα.

Οι μαθητές έλαβαν τα δώρα τους και προσέφεραν μέσα από την προσπάθειά τους και στη τοπική κοινωνία, προσφέροντας κατασκευές και παρασκευές τους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Σάμου και οι εκπαιδευτικοί του, εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Super Market Σκλαβενίτης και ιδιαίτερα στο υποκατάστημα που εδρεύει στο Βαθύ Σάμου

(https://www.facebook.com/Supermarket-Franchise-%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-836216776545401/) Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 46 Sámos, Samos, Greece 83100 Vathý

για την προσφορά των Σοκολατένιων Αυγών και την χαρά που προσέφεραν απλόχερα στους μαθητές μας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλους τους συνανθρώπους μας.

 



Λήψη αρχείου

Συμμετοχή στον στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμού κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

0

Συγγραφέας: Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΣΑΜΟΥ | Κατηγορία Διαγωνισμοί, Εκπαιδευτικά Προγράμματα | , στις 01-04-2022

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σάμου, συμμετείχαν στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμού κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά, ο οποίος διοργανώνεται από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου, με την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρεία (Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής) και του Δήμου Αso της Νορβηγίας, στο πλαίσιο εκπόνησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Για την κατασκευή της, οι μαθητές  χρησιμοποίησαν χρησιμοποιημένα ξύλινα μέρη και φυσικά ξύλινα υλικά που συνέλεξαν από ξεραμένα δέντρα και κλαριά που βρίσκονταν στο υπαίθριο χώρο του σχολείου . Ταυτοχρόνως καθαρίστηκαν και οι ύπαιθροι χώροι από αυτά προκειμένου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές από καιρικά φαινόμενα και πυρκαγιές περιβάλλον.

Η κατασκευή αποτέλεσε επιπροσθέτως μέρος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Εθελοντισμός και αλληλεγγύη» & «Πολιτική Προστασία και Αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων/ Σεισμοί, Πλημμύρες, Πυρκαγιές»

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, η φωλιά θα αναρτηθεί σε πάρκο του νομού Αττικής

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί:

Ιωάννης Μουθούνης ΠΕ03

Τσαγκαλίδου Χυσάνθη ΠΕ78

Τρεμούλη Σοφία ΠΕ30



Λήψη αρχείου

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση