Αρχική » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ » ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ » ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2025-26 » Σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί βρεθήκαμε κοντά στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριο Τοψίδη, και όλοι μαζί στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί βρεθήκαμε κοντά στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριο Τοψίδη, και όλοι μαζί στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί βρεθήκαμε κοντά στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριο Τοψίδη, και όλοι μαζί στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η ατμόσφαιρα ήταν γλυκιά, ζεστή και συγκινητική∙ ένα μικρό κομμάτι μαγείας που έφερε κοντά ανθρώπους, χαμόγελα και όνειρα. Τα παιδιά σκόρπισαν την πιο αγνή χαρά· σαν να άναβε κάθε στολίδι μέσα από τον ενθουσιασμό τους. Κάθε βλέμμα έλαμπε, κάθε γέλιο έδινε ζωή στο χώρο, και έτσι ολόκληρο το κτίριο γέμισε με το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Απολαύσαμε τα γλυκίσματα που μας προσφέρθηκαν, ανταλλάξαμε ευχές και μοιραστήκαμε στιγμές αληθινής ανθρώπινης ζεστασιάς. Οι μαθητές παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη όσα δημιουργούν και παρασκευάζουν, δείχνοντας με υπερηφάνεια τη δουλειά, την προσπάθεια και το ταλέντο τους.
Ήταν μια ημέρα που μας γέμισε με αισιοδοξία, συγκίνηση και τη βεβαιότητα πως όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να προσφέρουμε – και να λάμψουμε – ακόμη περισσότερο.
Χριστουγεννιάτικη μαγεία στην πιο όμορφη, ανθρώπινη μορφή της.
595441554 1564058481293981 6101960616220340575 n

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *