Αφηγήσεις στα τοπία των Ιωαννίνων

Ένα απόγευμα Σαββάτου είχαμε πάει με την οικογένεια μου να τρέξουμε στον γύρο  της λίμνης.Όταν αρχίσαμε ήμουν καλά ενώ στη μέση της διαδρομής ήμουν κουρασμένος διότι έτρεχα γρήγορα.Ο μπαμπάς μου είπε να πηγαίνω πιο αργά,έτσι μπόρεσα να τα καταφέρω.Αφού τα καταφέραμε όλοι πήγαμε μαζί με τους φίλους μας για φαγητό.Όταν τελειώσαμε το φαγητό πήγαμε στο σπίτι για ύπνο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ.

 

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μία μέρα αποφάσισα να πάω μία συνηθισμένη βόλτα στην αγαπημένη μας λίμνη Παμβώτιδα. Εκεί  πέρα συνάντησα γέρικα δέντρα και γνωστής φυσιογνωμίας πουλιά που με ακολουθούσαν με το αργό τους βήμα  και άλλα που πετούσαν ψηλά έως εκεί που δεν έφτανε το μάτι σου! Ήταν απόγευμα και η λίμνη ήταν σαν να μου χαμογελούσε και με χαιρετούσε σαν να ήθελε να φύγω.Την χαιρέτησα κι εγώ και έφυγα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Δ.

 

 

images (3)

Μία φθινοπωρινή ημέρα στον Μόλο πήγα να πιω μία πορτοκαλάδα με τους γονείς μου. Αμέσως μετά πήρα το ποδήλατο μου και πήγα μία βόλτα, στον δρόμο βρήκα μερικούς φίλους και είπαμε να πάμε στο νησάκι.Πριν φύγουμε είπα στους γονείς μου να μου δώσουν λεφτά για το καράβι που θα πάμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.