Μιλάμε για τα συναισθήματα στο σχολείο μας

Επίσκεψη της κυρίας Φωτεινής Βλαχοπουλιώτη και της κυρίας Μελίνας Λάππα από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας

 

Σήμερα στη Δ1 τάξη του Δημοτικού Σχολείου Θουρίας είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε την επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας, κυρία Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη καθώς και την κυρία Μελίνα Λάππα, οι οποίες μίλησαν στα παιδιά για ένα θέμα που μας αφορά όλους: Πώς νιώθει ένα παιδί όταν δεν του φέρονται καλά στο σχολείο.

Μέσα από όμορφες και βιωματικές δραστηριότητες, οι μαθητές εξέφρασαν τα συναισθήματά τους, αναγνώρισαν τη σημασία της ευγένειας, του σεβασμού και της εν συναίσθησης και κατανόησαν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Ευχαριστούμε θερμά και τις δύο κυρίες για τη ζεστή τους παρουσία και για το πολύτιμο μήνυμα που άφησαν στα παιδιά μας: Ότιόλοι αξίζουμε να νιώθουμε αποδεκτοί και αγαπημένοι στο σχολείο.

1 4 2 4 4 23 3