Η αυριανή χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας δε θα πραγματοποιηθεί, λόγω του τραγικού συμβάντος που συνέβη στην περιοχή μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18/12/2019, στη 1:15μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών/τριών για το Α΄ τρίμηνο της σχολικής χρονιάς 2019-2020 και θα γίνει από τους/τις δασκάλους/ες ενημέρωση για την πρόοδό τους.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών μας,

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ομιλία-ενημέρωση, που διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Κοζάνης, με θέμα:

«Σχέσεις Σχολείου – Οικογένειας»

Το θέμα θα αναπτύξει η κ. Στεργιανή Γκιαούρη (Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Παιδαγωγικής, Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Κοζάνης). Η ενημέρωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Σχολείο. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, με δεδομένο ότι θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που μας αφορούν.

Αύριο Παρασκευή 06/12/2019, ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, το σχολείο μας θα μεταβεί στον ομώνυμο ναό στη Μεταμόρφωση προκειμένου να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

Σύνταξη: Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης