Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας
Με επιτυχία διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη το Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, αφιερωμένο στις μαθητικές δράσεις και τα επιτεύγματα των σχολείων, που παρουσιάστηκαν σε ένα μεγάλο κοινό μαθητών/-τριών, εκπαιδευτικών και γονέων που επισκέφθηκαν το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, την Τετάρτη 10 Απριλίου.
Στην παράλληλη έκθεση του φεστιβάλ, συμμετείχε το σχολείο μας, που εκπροσωπήθηκε από η ομάδα ρομποτικής και το έργο “Arcadia Planitia” για τον αποικισμό του πλανήτη Άρη, που βραβεύτηκε πρόσφατα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Στο Φεστιβάλ, εκτός από τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης συμμετείχαν και ομάδες φοιτητών και εργαστηρίων που εκπροσωπούσαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.