Ομιλία: «Βάζοντας Όρια με Αγάπη»
Τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2025, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία με τίτλο «Βάζοντας Όρια με Αγάπη», στο πλαίσιο της επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ σχολείου και οικογένειας, στον χώρο του σχολείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. και είχε ως στόχο να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές στους γονείς για την αποτελεσματική θέσπιση ορίων και την ενίσχυση της σχέσης με τα παιδιά τους, πάντα με σεβασμό και αγάπη.
Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ. Κυροδήμος Χάρης, η κ. Μινέλλι Βασιλική και η κ. Χρήστου Μαρία, επιστημονικοί συνεργάτες της Κινητής Μονάδας Ενηλίκων Δυτικής Αττικής της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Οι ειδικοί μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με την ανάγκη θέσπισης ορίων στην ανατροφή των παιδιών και τον τρόπο που αυτά μπορούν να συμβάλουν στην υγιή ανάπτυξή τους, μέσα από την κατανόηση και την υποστήριξη των γονέων.
Η συμμετοχή των γονιών υπήρξε εντυπωσιακή και δείχνει τη διάθεση της κοινότητας να εργαστεί από κοινού για την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία των παιδιών μας. Μέσα από συζήτηση, αναδείχθηκε η σημασία της συνεργασίας μεταξύ σχολείου και οικογένειας και η ανάγκη για ανοιχτό διάλογο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές/-τριες.
Το σχολείο μας συνεχίζει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών.
Σας ευχαριστούμε όλους για την ενεργό συμμετοχή σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στην επόμενη εκδήλωση!

