ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, το σχολείο διοργάνωσε μία εκδρομή στις κατασκηνώσεις Ασημακοπούλου: «Ο Παράδεισος του παιδιού», σε ένα σημείο φωλιασμένο στην καρδιά της φύσης, προσφέροντας μια τέλεια απόδραση για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους δασκάλους έφτασαν στην κατασκήνωση νωρίς το πρωί γεμάτα ενθουσιασμό και προσμονή για τις περιπέτειες που τα περίμεναν. Η κατασκήνωση περιβαλλόταν από καταπράσινο τοπίο, πανύψηλα δέντρα και μία μεγάλη πισίνα προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για διασκέδαση και εξερεύνηση.
Με τη βοήθεια των συμβούλων της κατασκήνωσης, οι μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες που είχαν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την ομαδική εργασία, τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες στην ύπαιθρο. Κάθε δραστηριότητα πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν, να αναπτυχθούν και να δεθούν με τους συνομηλίκους τους, μεταξύ αυτών ήταν το μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και εικαστικά. Οι μαθητές διασκέδασαν με τους φίλους τους, έμαθαν νέες τεχνικές και βελτίωσαν τις δεξιότητές τους στον τομέα της φυσικής άσκησης.




