ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023

9 Σεπτεμβρίου 2022 0 Από ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΚΙΖΑΣ                                                                                                                      Βάρκιζα, 09/09/2022

                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 12/09/2022 ξεκινάει αισίως η λειτουργία του σχολείου.  Οι μαθητές θα προσέλθουν 08.30 – 08.45.

Ο αγιασμός του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί στις 09.00.

Οι μαθητές/τριες θα εισέλθουν  από τις εξής εισόδους:

  • Α΄,Β’, Γ΄ τάξεις συμβολή οδών Δάφνης και Ελπίδος (ράμπα)
  • Δ’, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις, από Τιτάνων (κεντρική είσοδος)

Μόνο οι γονείς – συνοδοί της Α’ Τάξης επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων θα προσέλθουν με τσάντες και θα παραλάβουν βιβλία και λίστα με τα υλικά της τάξης τους.

Σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ4695/7-9-2022 η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

 

Ώρα αποχώρησης: 09.45 από τα ίδια σημεία που έγινε η είσοδος των μαθητών.

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/09/2022

Ώρα προσέλευσης : 8.00 – 8.15

Ώρα αποχώρησης: 13.15

Για όλη  τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η είσοδος των μαθητών/τριών στο σχολείο θα γίνεται ως εξής:

  • Α΄,Β’, Γ΄ τάξεις συμβολή οδών Δάφνης και Ελπίδος (ράμπα)
  • Δ’, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις, από Τιτάνων (κεντρική είσοδος)

Σας εφιστούμε την προσοχή για αυστηρή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών/τριών.

Κανείς μαθητής/τρια δε θα αποχωρεί από το σχολείο πριν το τέλος των μαθημάτων, αν ο κηδεμόνας του δε συμπληρώσει υπεύθυνη δήλωση για την ώρα και τον λόγο αποχώρησής τους.

Το ΟΛΟΗΜΕΡΟ σχολείο για την Τρίτη 13/9/2022 και Τετάρτη 14/09/2022 θα λειτουργήσει  μέχρι τις 15.00.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να μετακινούνται με λεωφορείο του Δήμου,  τη Δευτέρα 12/09/2022 να μεταβούν στο πρώην δημαρχείο Βάρης, για να κάνουν τη σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο.

Η επικοινωνία των γονέων με το σχολείο θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω mail. Αν όμως παραστεί μεγάλη ανάγκη, μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου στο  2108971511.

Ο Διευθυντής  και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία!