Εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου μας.

Αγαπητοί γονείς,

την Παρασκευή 19-4-2019 οι μαθητές του σχολείου, θα εκκλησιαστούν  στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, όπου θα μεταβούν πεζή με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, κατά το πρώτο διδακτικό δίωρο.

Το πρωινό πρόγραμμα, καθώς και το ολοήμερο θα συνεχιστούν κανονικά.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σας εύχονται Καλό Πάσχα, Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, διότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συμμετέχουν σε Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργανώνει ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μας περιφέρειας.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Αγαπητοί γονείς,

σήμερα Δευτέρα 1/4/2019 θα βρείτε στις σχολικές τσάντες των παιδιών σας τον «Σχολικό Οδηγό για Γονείς & Κηδεμόνες», ο οποίος διανεμήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Έναν οδηγό, που  πρέπει να συμβουλεύεστε, για όλα τα θέματα λειτουργίας των δημόσιων σχολείων, όπως καταγράφονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η μελέτη και η γνώση του Οδηγού προάγει  το επίπεδο της συνεργασίας σας με το σχολείο.  Επίσης, θα ενημερωθείτε για θέματα που θα ενδυναμώσουν το ρόλο σας ως γονείς, στηρίζοντας τα παιδιά σας στη σχολική τους ζωή, πάντα με εμπιστοσύνη προς τους εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια 

Αναστασοπούλου Θ. Αγγελική

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Αγαπητοί γονείς,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, την οποία έχουν προετοιμάσει  οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης (Διάρκεια γιορτής 8.15 π.μ. – 10.00 π.μ.). Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια το πρωί και μετά το τέλος της γιορτής. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει αυτή τη μέρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/3/2019: Οι μαθητές  που κάνουν  παρέλαση θα βρίσκονται στην Πλατεία, στον Μαραθώνα  στις 10:00 π.μ.  Μετά την παρέλαση  οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στο σημείο κατάληξης της παρέλασης. 

 

 

                                                                                            Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

σας  ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 18/3/2019 θα πραγματοποιηθεί η επίδοση Ελέγχων Προόδου Β΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ και ενημέρωση Β΄ τριμήνου για τις Α΄ και Β΄ τάξεις. Σας επισημαίνουμε ότι η ώρα επίδοσης είναι από 13.20 έως 14.00 στις αίθουσες διδασκαλίας των τμημάτων και στο γραφείο Διδασκόντων για τις ειδικότητες που θα βρίσκονται στη σχολική μονάδα. Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι πραγματοποιείται σύντομη ενημέρωση και επίδοση. Λεπτομερή ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών σας, έχετε στις ατομικές μηνιαίες συναντήσεις με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς ή με κάποιο ραντεβού για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.

Οι μαθητές θα σχολάσουν, θα παραλάβετε τα παιδιά σας και μετά θα εισέλθετε στον χώρο του σχολείου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους μαζί, έχουν και την ευθύνη της επίβλεψής τους , διότι όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι και το ολοήμερο θα λειτουργεί κανονικά.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!!!

 

Την Παρασκευή 8/3/2019 οι μαθητές διασκέδασαν και χόρεψαν στο Αποκριάτικο Πάρτυ που διοργανώθηκε στην αυλή του σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                                               5/3/2019

 

Αγαπητοί  γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8/3/2019 θα γίνει το Αποκριάτικο Πάρτι του σχολείου, μετά τη λήξη της 4ης διδακτικής ώρας. Οι μαθητές θα σχολάσουν 13.15 και το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, για να  μασκαρευτούν στο σχολείο, ενώ δεν επιτρέπεται να φέρουν κομφετί , σερπαντίνες, αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. ραβδιά, σπαθιά,….)

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Αγαπητοί Γονείς,

με τον παρακάτω σύνδεσμο, σας ενημερώνουμε σχετικά, με την ανακοινοποίηση οδηγιών που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, για την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης.

https://blogs.sch.gr/dimtymvu/files/2019/02/ΕΙΣ-ΚΠ-22578-2019-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΠΟΧΙΚΗ-ΓΡΙΠΗ-ΚΑΙ-ΤΟΝ-ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.pdf

https://blogs.sch.gr/dimtymvu/files/2019/02/Ανακοινοποιημένη-Ενημέρωση-σχετικά-με-την-εποχική-γρίπη.pdf

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Τα παιδιά της Α΄και Β΄τάξης δημιουργούν Ρομποτικά Μοντέλα στο STEM EDUCATION.

 

Τα παιδιά της Α΄και Β΄τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή 8-2-2019, επισκέφθηκαν το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM EDUCATION.

Στο πρόγραμμα LEGO WE DO, τα παιδιά μας συμμετείχαν ομαδικά στην κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου, που αλληλεπιδρούσε με τον αληθινό κόσμο σε πραγματικό χρόνο.

Τα παιδιά έζησαν μια συναρπαστική, δημιουργική και ψυχαγωγική εμπειρία που δεν ήθελαν να τελειώσει!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

 

 

Σας ενημερώνουμε,  ότι σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 32 του Ν.4521/18 (ΦΕΚ 38, τ.Α’,2-3-2018)  που αντικαθιστά σχετικό άρθρο του Π.Δ. 79/2017, η εορτή των Τριών Ιεραρχών είναι επίσημη αργία και ως εκ τούτου το σχολείο την Τετάρτη 30-1-2019, δεν θα λειτουργήσει.

Την Τρίτη 29-1-2019 θα τιμηθούν οι Τρεις Ιεράρχες,  με Εκκλησιασμό των μαθητών από τον Πατέρα Ιωσήφ, Ιερέα του Αγίου Παντελεήμονος Παραλίας Τύμβου και Ευλογία των Άρτων στο χώρο του σχολείου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Την Παρασκευή 18-1-2019, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας σε όλα τα τμήματα του σχολείου μας .

Οι μικροί μας μαθητές  χάρηκαν το παραδοσιακό έθιμο με τους εκπαιδευτικούς τους και απόλαυσαν τις νοστιμότατες βασιλόπιτες, που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, μαζί με τα δωράκια των «τυχερών», που κέρδισαν το φλουρί σε κάθε τμήμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Και του Χρόνου!

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10-01-2019 ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕ ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 14/9-1-2019

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

AΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε, ότι αναστέλλεται προληπτικά η λειτουργία του σχολείου για Τρίτη 8  και Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με Απόφαση του κ. Δημάρχου Μαραθώνος Αττικής, κ. Ψινάκη Ηλία, με αριθμ. απόφασης: 11/ 7-1-2019.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΜΒΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top