Ιούν 08

Ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

Την Παρασκευή 29/5/2015 επισκεφθήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης

Μαΐ 19

ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ

Την Τρίτη 19 Μαίου 2015 στο Σχολείο μας, έγιναν αγώνες σκάκι, και πήραν μέρος όλοι οι μαθητές. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, χάρισε στους  τρεις νικητές, τρία σκάκι σαν αναμνηστικά.

Μαΐ 11

Ομαλή Μετάβαση

Στο πλαίσιο της Ομαλής Μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο,την Δευτέρα 11/5/2015, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Πέτρας.Ξεναγήθηκαν στις αίθουσες και τις εγκαταστάσεις  του Γυμνασίου και είχαν συνομιλία με την Δ/ντρια της Σχολικής Μονάδας που συζήτησε μαζί τους και απάντησε σε όλες τις απορίες τους.

Μαρ 25

Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου

Μετά την παρέλαση, σε μία λιτή τελετή που ακολούθησε στο ηρώο του Δημοτικού Σχολείου Στύψης, έγινε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων ηρώων και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από φορείς και από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Στύψης

Μαρ 06

Παγκόσμια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

Σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015  η  3η και  η 4η διδακτική ώρα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων αφιερώθηκαν  σε δράσεις – συζητήσεις – εκδηλώσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας και την επαγρύπνηση  των μελών της για την έγκαιρη παρέμβαση, ώστε να περιοριστούν οι  δίαυλοι της εκδήλωσης  βίας στη ζωή των ανηλίκων και να αποτραπούν οι αρνητικές της συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις

Μαρ 06

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Οι μαθητές της E΄ τάξης και της ΣΤ΄ του Σχολείου μας  σήμερα πήραν μέρος στον διαγωνισμό  της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας . Τα θέματα και οι λύσεις βρίσκονται στο http//:http://www.iep.edu.gr

Φεβ 06

Το κάπνισμα και οι βλαβερές του συνέπειες

 

Στο Σχολείο μας στο πλαίσιο επιμορφωτικών σεμιναρίων για γονείς μαθητών και μαθητές πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο χώρο του  Σχολείου σεμινάριο με θέμα:

«Το κάπνισμα και οι βλαβερές του συνέπειες »

Εισηγήτρια ήταν η Υγιεινολόγος Τ.Ε.  του  Κ.Υ. Καλλονής   Κα Εμμανουήλ Ευφροσύνη.

 

 

Ιαν 15

Οι θησαυροί του τόπου μου

Στο πλαίσιο της διαθεματικής εργασίας των μαθητών της Ε΄ τάξης με θέμα: «Θησαυροί του τόπου μου»,τραβήχτηκαν από τους ίδιους κάποιες φωτογραφίες από τη Στύψη και το Υψηλομέτωπο.

Δεκ 03

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του Σχολείου μας για το σχολικό έτος 2014-2015 μετακινηθήκαμε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής όπου παρακολουθήσαμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χ.Κ.Άντερσεν.

Νοέ 25

Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Την Τρίτη 25-11-2014 στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών έγινε στην Ε΄ τάξη δειγματική διδασκαλία στα Μαθηματικά και την παρακολούθησαν δάσκαλοι από τα δημοτικά σχολεια Στύψης, Σκουτάρου, Πέτρας και Μήθυμνας.

Older posts «

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων