Δημοτικό Σχολείο Νέας Σκιώνης

Καλωσήλθατε στη νέα σελίδα μας!

Απρ 202422

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε έρευνα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ που αφορά στη στάση των γονιών απέναντι στη συμμετοχή των παιδιών τους σε παιχνίδια ρίσκου. Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι σημαντική, καθώς τα ευρήματα που θα προκύψουν θα δώσουν μια πρώτη εικόνα για το ζήτημα αυτό στη χώρα μας και θα αξιοποιηθούν για την ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των κοινωνικών φορέων.

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο της έρευνας, στο παρακάτω σύνδεσμο!

Ευχαριστούμε πολύ!

 

 

https://docs.google.com/forms/d/1OGJIHP7biaKyIxbfTNIEPtaFS6TyRw2goIy9ZI3yg-I/viewform?edit_requested=true

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο     

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σκιώνης βρίσκεται στο χωριό της Νέας Σκιώνης που ανήκει στον δήμο Κασσάνδρας. Στεγάζεται σε δημόσιο κτήριο δύο επιπέδων που χτίστηκε το 1993 και βρίσκεται μέσα στο χωριό, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Την τρέχουσα σχολική χρονιά, 2023-2024, το σχολείο μας είναι 4/θέσιο. Ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν είναι 16 αγόρια και 19 κορίτσια και είναι κατά τάξη : 6 στην Α΄ τάξη, 8 στη Β΄, 10 στη Γ΄-Δ΄ ( 4 στη Γ΄ και 6 στη Δ΄), 11 στην Ε΄- ΣΤ΄(9 στην Ε΄ και 2 στην ΣΤ΄).



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων