ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Σχετ: Φ7/50345/Δ1/ 16.05.2024

Αγαπητοί  γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια του προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου για το προσεχές διδακτικό έτος 2024-2025, δύναται να συγκροτηθεί τμήμα Ολοημέρου Προγράμματος με την προϋπόθεση ότι θα εγγραφούν τουλάχιστον δέκα (10) μαθητές.

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης – δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Γίνονται  δεκτές όλες ανεξαιρέτως οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.  Η φοίτηση των μαθητών του Ολοημέρου και της Πρωινής Ζώνης διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες. Επισημαίνεται ότι για το Ολοήμερο Πρόγραμμα, δεν προβλέπεται μεταφορά μαθητών με σχολικά λεωφορεία.

Δύναται να συγκροτείται τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00), για υποδοχή . Στο τμήμα αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός μαθητών/τριών για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι οι επτά (7 ) μαθητές/τριες.

Προς αποφυγή εκτύπωσης άσκοπων φωτοτυπιών, παρακαλώ, εφόσον αποφασίσετε την εγγραφή του παιδιού σας στο ολοήμερο πρόγραμμα, να προτρέψετε τον/την μαθητή/τρια να ζητήσει από εμένα αύριο Τρίτη 21.05.2024 τη σχετική δήλωση, η οποία θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του σχολείου από σήμερα το απόγευμα. Οι  ενυπόγραφες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν άμεσα στο σχολείο και μέχρι την Πέμπτη 23.05.2024.

 

Σας επισυνάπτουμε  Αίτηση- Δήλωση γονέα για όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση