ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟ

brabeio

IMG f9d9723bf8b2be8893df37c348eeeb3d V

Οι μαθητές των τάξεων Ε και ΣΤ συμμετείχαν στον διαγωνισμό της εταιρείας IMERYS με θέμα την “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στη βράβευση που έγινε το σχολείο μας πήρε την 3η θέση!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Inkedgiorth 1

Inkedgiorti 2 

Ένα απόσπασμα από την καλοκαιρινή γιορτή:

Άλλη μια εποικοδομητική χρονιά τελειώνει αφήνοντας σε όλους μας μια γεύση χαράς, ανάμνησης, και έργων.

Απόψε θα σας παρουσιάσουμε κάποια πράγματα από αυτά που κάναμε αυτή τη σχολική χρονιά .

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ,τον πρόεδρο κ.ΑντώνηΜαυρογιάννη ,που ήταν δίπλα μας για άλλη μια χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς, την έπαρχο κ.Χωριανοπούλου, τον δήμαρχο κ.Μικέλη   και όλους όσοι βοήθησαν με κάθε είδους τρόπο το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε τον ΠΟΣ ΠΟΜ και τον πρόεδρο κ.ΧρήστοΓαλλή για τη φιλοξενία στο χώρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία IMERYS  και ιδιαίτερα στον κ.Γιάννη Σανούδο για όλα όσα προσφέρει στο σχολείο μας.

 

Απόψε αποχαιρετάμε τους μαθητές της έκτης δημοτικού που ανοίγουν τα φτερά τους για το γυμνάσιο, θα τους έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας.

Ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους, γεμάτο γέλια, φαντασία και όμορφες στιγμές!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με “γεμάτες μπαταρίες”!!!

 

Αυτή τη σχολική χρονιά αναλάβαμε ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα με θέμα: Διατροφή –περιβάλλον –υγεία . Ενταχθήκαμε στο ΚΕΠΕΑ Ιεράπετρας-Νεάπολης και στο Αειφόρο σχολείο .

 

Στόχοι μας ήταν :

  • να ενημερωθούμε -να ευαισθητοποιηθούμε-προβληματιστούμε σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων
  • η επικοινωνία μαθητών και εκπαιδευτικών από διαφορετικές πόλεις και η συνεργασία με άλλους φορείς για τα παραπάνω θέματα

 

  • να βελτιώσουμε τις καταναλωτικές και διατροφικές τους συνήθειες και να αντιληφθούν την αξία κατανάλωσης τοπικών παραδοσιακών υγιεινών προϊόντων, που μπορούμε να παράγουμε οι ίδιοι

Καλό καλοκαίρι!!!