Παροιμίες και γλωσσοδέτες σχετικά με τη διατροφή

1677016 orig

Ολοκληρώνοντας το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που κάναμε φέτος με θέμα “περιβάλλον διατροφή και υγεία” αναζητάμε παροιμίες και γλωσσοδέτες που σχετίζονται με τη διατροφή

Μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και γράψτε κι εσείς!!!

 

http://linoit.com/users/anteikosi00/canvases/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B3%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82%20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

θεατρο 1

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους  Γονέων των Δημοτικών σχολείων Μήλου και Αδάμαντα για την πρόσκληση  στη θεατρική παράσταση ΓΚΡΗΜ και ΓΚΡΗΜ από την Θεατρική Ομάδα ΤΟΠΙ που παρακολουθήσαμε σήμερα Πέμπτη 18-5-2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Μάλλη ,ιδιοκτήτη λεωφορείων, για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών του σχολείου μας .

Οι δασκάλες και ο Σύλλογος Γονέων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Πολλωνίων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΜΗΛΟΥ

epal 1

epal2

epal4

epal11

epal12

 

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Πολλωνίων επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 15-5-2023 το ΕΠΑΛ Μήλου στα πλαίσια των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που κάνουν φέτος τα δύο σχολεία. Παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον όλα όσα παρουσίασαν οι καθηγητές και οι μαθητές του ΕΠΑΛ.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον διευθυντή ,τους καθηγητές και τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μήλου.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Μήλου που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για μεταφορά με το λεωφορείο του Δήμου.

Οι μαθητές και οι δασκάλες του δημοτικού σχολείου Πολλωνίων