ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος 2022-2023 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο θα γίνει στις 9:40. Οι μαθητές μετά τον Αγιασμό θα εισέλθουν στις αίθουσες για να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στους μαθητές μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

      Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε με χαρά ότι το σχολείο μας έχει οριστεί να λειτουργήσει με αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα (3η ζώνη έως τις 17:30). Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, που δίνεται για πρώτη φορά στους μαθητές/τριες μας να συμμετάσχουν σε ένα νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου στο οποίο θα προσφέρονται δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ελεύθερης έκφρασης και ψυχαγωγίας σε αντικείμενα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τα ομαδικά αθλήματα, τους παραδοσιακούς ή μοντέρνους χορούς, τη χοροκινητική έκφραση, τις εικαστικές τέχνες, τις χειροτεχνίες και κατασκευές, την εκμάθηση μουσικών οργάνων, την εκπαιδευτική ρομποτική, τα πνευματικά παιχνίδια και παζλ, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τις επιστημονικές κατασκευές-πειράματα, τα μαθηματικά παιχνίδια, τη ρητορική τέχνη και δημιουργική γραφή, το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο, τη διαπολιτισμική παιδεία, την πολιτειότητα και πολιτότητα, τον εθελοντισμό, την παιδική επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία εφημερίδας. Επιπλέον οι όμιλοι δύνανται να δραστηριοποιούνται στην οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικών-βιωματικών και περιβαλλοντικών δράσεων, τη συγκρότηση χορωδίας, θεατρικής ομάδας και μαθητικής ορχήστρας.

Παρακαλούμε να δηλώσετε την προτίμηση σας στις δραστηριότητες που επιθυμείτε στην Υπεύθυνη Δήλωση που ακολουθεί και εν συνεχεία να την επιστρέψετε άμεσα στη σχολική μονάδα,, προκειμένου να ληφθεί υπόψη στο σχηματισμό σχολικών ομίλων της 3ης ζώνης του αναβαθμισμένου ολοήμερου προγράμματος. 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ