Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας τη Tετάρτη, 23 Δεκεμβρίου από τους μαθητές και μαθήτριες της  Α΄και Β΄τάξης και τους εκπαιδευτικούς Ποργιαλίδου Μαρία και Μπουτζίκα Ευλαμπία. Οι μικροί μας ηθοποιοί με πολύ σοβαρότητα, κέφι και ταλέντο ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Α’ τάξη παρουσίασε το θεατρικό ” Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά”. Στο εργαστήρι του Άη Βασίλη, τα ξωτικά ετοιμάζουν τα δώρα για τους μικρούς τους φίλους. Συμβαίνουν διάφορα αστεία περιστατικά σε όλη τη διάρκεια της εργασίας τους. Το θεατρικό προσπαθεί να περάσει στους θεατές  ένα  κοινωνικό μήνυμα. Υπάρχουν παιδάκια που αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων δε παίρνουν δώρα είτε γιατί η χώρα τους βρίσκεται σε πόλεμο είτε γιατί έρχονται αντιμέτωπα με άλλες δυσκολίες και δυστυχίες. Αποφασίζουν λοιπόν, ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά, να στείλουν δώρα μόνο σε αυτά τα παιδάκια καθώς τα υπόλοιπα μπορούν να τα αποκτήσουν από την οικογένεια τους. Άρα πρέπει να σκεφτόμαστε, να νοιαζόμαστε και να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας.

Η Β’ τάξη προετοίμασε μια ολιγόλεπτη αναπαράσταση της γέννησης του Θεανθρώπου  βάζοντάς μας ευλογικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας μαθητές.

DSCN1454-tile

 

χριστούγεννα β-tile