Συνδέοντας την Άθληση/Άσκηση με τον Πολιτισμό, την Τέχνη , τον Ελεύθερο χρόνο με τον Ηθικό-Κοινωνικό στόχο στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής ,το σχολείο μας την Πέμπτη 7 Απριλίου, ώρα 11:30-12:15 συμμετείχε σε ένα live streaming εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης Τα έργα που ακούστηκαν : Νίκος Σκαλκώτας: Κλέφτικος Νίκος Σκαλκώτας: Σιφνέικος Γιάννης Κωνσταντινίδης: Δωδεκανησιακή Σουΐτα…Συνέχεια ανάγνωσης Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με την Κ.Ο.Θ. – Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Ημέρα: 7 Απριλίου 2022
2 Απριλίου. Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου : «Βιβλιοδρομέας καλλιέργειας μηνυμάτων φιλαναγνωσίας– 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022»
Ο ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΕΑΣ καλλιέργειας ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ δημιουργεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων των Γραμμάτων, των Τεχνών της Άθλησης και του Ολυμπισμού μεταφέροντας ΜΥΝΗΜΑΤΑ φιλίας, σεβασμού, ομαδικότητας και συνεργασίας. Συνδέει την ΆΘΛΗΣΗ/ΆΣΚΗΣΗ με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, την ΤΕΧΝΗ , τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ με τον ΗΘΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ στόχο στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Μας παρακινεί όλους μέσα από την άθληση , την αναψυχή, και…Συνέχεια ανάγνωσης 2 Απριλίου. Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου : «Βιβλιοδρομέας καλλιέργειας μηνυμάτων φιλαναγνωσίας– 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022»