Αρχική » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ » από τους BMWbikers για το ΣΧΟΛΕΙΟ του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ

από τους BMWbikers για το ΣΧΟΛΕΙΟ του ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ

Οι μαθητές/τριες και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Μεγίστης δέχτηκαν με χαρά τη δωρεά που στάλθηκε από τους BMWbikers της Αθήνας (http://www.bmwbikers.org/forum/index.php).

Σε πρωτοβουλία τους κάθε χρόνο οργανώνουν μια κοινωνική προσφορά για τα ελληνικά σχολεία. Φέτος είχαμε την τιμή να γίνουμε δέκτες αυτής της προσφοράς.

Τους στέλνουμε τους χαιρετισμούς και την αγάπη μας από το Καστελλόριζο, τους ευχαριστούμε όλους, που από το υστέρημα τους, συγκέντρωσαν το ποσό των 645ευρώ και έστειλαν: Ένας εκτυπωτής (Orfeus), μία VideoCamera (Billy_BMW), μία Φωτογραφική Μηχανή (Lord_Dimos), δύο βιβλία (indeseo), 1 καλώδιο σύνδεσης Η/Υ – Εκτυπωτή, 1 θήκη για την φωτογραφική μηχανή, 1 UPS , 1 Set Ηχείων Η/Υ, 1 Κεντρική Μονάδα σταθερού Η/Υ , 1 Web Camera, 1 Set μαύρων μελανιών για τον εκτυπωτή, 1 Set εγχρώμων μελανιών για τον εκτυπωτή, 1 Mouse Pad, 1 ΔΩΡΟ-επιταγή, 10 Ευρώ SM Βασιλόπουλος, 2 κουτιά φωτογραφικό χαρτί για τον εκτυπωτή, 1 Wireless Modem Router, 3 Κάρτες δικτύου Wireless USB, 1 κουτί των 50 DVD, 2 Θήκες των 40 DVD.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ.Κοτρογιάννη Χαράλαμπο, για όλη την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον κ.Άσημο Παναγιώτη από το κατάστημα Multirama στο Ψυχικό, για την άριστη εξυπηρέτηση.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση