“Λειτουργία σχολείου κατά το διάστημα 11-13/06/2024”

Αγαπητοί γονείς,

Με την Αριθ. Πρωτ.: 5087-10/6/2024 απόφαση του Δημάρχου Δωρίδος λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον επερχόμενο καύσωνα, οι μαθητές/τριες θα σχολάσουν στις 11:30 π.μ. στις 11, 12, και 13 Ιουνίου 2024. Επιπλέον, αναστέλλεται η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος. Οι μαθητές/τριες καλό είναι αυτές τις ημέρες να έχουν μαζί τους νερό και καπέλο για το διάλειμμα, να κάθονται σε σκιά και να αποφεύγουν την έντονη σωματική δραστηριότητα. Έχει ενημερωθεί και το ΚΤΕΛ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΕ για την αλλαγή στην ώρα επιστροφής των μαθητών/τριών που μετακινούνται.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γκρίνιας (ΠΕ70)

“Έπαινος Σχολικής Επιβράβευσης”

Το Σχολείο μας την τρέχουσα σχολική χρονιά συμμετείχε και επίσημα στο 3ο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 100 κιλά χρησιμοποιημένες μπαταρίες μέσα στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ΑΦΗΣΈπαινος Σχολικής Επιβράβευσης.

Επειδή ο στόχος επετεύχθη στο σχολείο μας εστάλη Έπαινος Συμμετοχής. Θα ακολουθήσουν δωράκια για τους “Μεγάλους και Μικρούς Κυνηγούς”. Επιπλέον, η σχολική μονάδα θα μπει σε διαδικασία κλήρωσης για επιπλέον έπαθλα.

20240613 151112

Το μήνυμα της φετινής δράσης ήταν:

“Δεν πετάμε μπαταρίες στα σκουπίδια, τις φέρνουμε στο Σχολείο και γινόμαστε οι Μεγάλοι Μικροί Κυνηγοί με σκοπό να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας”

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους γονείς που ευαισθητοποιήθηκαν για τη συγκεκριμένη δράση προστασίας του περιβάλλοντος!