“Ενημερωτικό σημείωμα για 13-14/06/2024”

Αγαπητοί γονείς,announcement1

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια γιορτή λήξης των μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας.  Επίσης, τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων θα παρουσιάσουν χορευτικά δρώμενα. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά το πρωί έχοντας μαζί τους το κολατσιό τους, νερό και καπέλο.

Στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Μία καλλιτεχνική ομάδα με την ονομασία (Klown Alena) με έδρα τη Λαμία Φθιώτιδας θα διασκεδάσει τα παιδιά του σχολείου με ευχάριστες δράσεις, όπως διαδραστικά παιχνίδια σε συνδυασμό με χορό, γιγάντιες σαπουνόφουσκες και μπαλονοκατασκευές. Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν κάποιες από τις δράσεις θα τροποποιηθούν, δε θα πραγματοποιηθούν ή θα γίνουν εντός του σχολικού χώρου.

Στις 11.30 π.μ. οι μαθητές/τριες θα σχολάσουν.  Έχει ενημερωθεί και το ΚΤΕΛ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΕ για την αλλαγή στην ώρα επιστροφής των μαθητών/τριών που μετακινούνται.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Την  Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024  δε  θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και θα δοθούν οι Έλεγχοι, οι  Τίτλοι Προόδου και  αντίγραφα των Τίτλων Σπουδών  στους γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου μας από τις 8.00 έως τις 10.00 το πρωί. Οι μαθητές/τριες προσέρχονται και αποχωρούν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γκρίνιας (ΠΕ70)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *