ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Σας ενημερώνουμε πως αύριο, “Τσικνοπέμπτη” 16 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί, από τις 10:30 π.μ. έως και τη λήξη των μαθημάτων, αποκριάτικη γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές/-τριες, ντυμένοι/-ες αποκριάτικα και φέροντας μαζί τους τη γιορτινή και χαρούμενη διάθεσή τους, θα χορέψουν με τη συνοδεία αποκριάτικων τραγουδιών, θα γευτούν σουβλάκια ψημένα από τον Σύλλογο Γονέων και θα διασκεδάσουν με παιχνίδια από τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας.

Για την ομαλή κι εύρυθμη διεξαγωγή της γιορτής, οι μαθητές/-τριες καλούνται να μη φέρουν μαζί τους αιχμηρά κι επικίνδυνα αντικείμενα (π.χ. πλαστικά σπαθιά ή μαχαίρια, πιστόλια με καψούλια κτλ.), κομφετί/χαρτοπόλεμο, καθώς κι αποκριάτικους αφρούς.

Οι γονείς που επιθυμούν, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, να ετοιμάσουν κεράσματα για τις τάξεις που φοιτούν τα παιδιά τους (π.χ. κέικ κτλ.), έχουν αυτή τη δυνατότητα!