Χριστουγεννιάτικες ευχές

2576540uymrqi8i8q

Χρόνια Πολλά !!!!
Χρόνια Καλά!!!!
Υγεία!
Χαρά!
Ειρήνη!
Αγάπη!
Αισιοδοξία!

 

Η Διευθύντρια

&

Το Διδακτικό Προσωπικό

&

Οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Λεύκτρων

Έντυπο ελέγχου βαθμολογίας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της με αρ. πρωτ. Φ.7/151476/Δ1/23-11-2021 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 5439 τ. Β’ / 23-11-2021) την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 θα σας αποσταλεί μέσα σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα των μαθητών/τριών των Γ, Δ, Ε, Στ τάξεων το έντυπο Ελέγχου Βαθμολογίας του Α’ τριμήνου χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία σας στο σχολείο.

Η ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών των τάξεων Α και Β θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (μέσω της πλατφόρμας webex) ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια

Ευαγγελία Σταμέλου

Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στο Γυμνάσιο

Για την εγγραφή στο Γυμνάσιο, κατά το επόμενο σχολικό έτος,  των μαθητών και μαθητριών  που φοιτούν φέτος  στην Έκτη (ΣΤ΄ Τάξη), οι γονείς/ κηδεμόνες  τους πρέπει να καταθέσουν στο Σχολείο μέχρι την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου :

1. Υπεύθυνη Δήλωση μόνιμης κατοικίας  (εδώ)  και

2. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας της οικογένειας, στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα του γονέα/κηδεμόνα.   Μπορεί να είναι αντίγραφο λογαριασμού ρεύματος (π.χ. ΔΕΗ), νερού (ΔΕΥΑΘ), τηλεφωνίας (π.χ. ΟΤΕ), αντίγραφο μισθωτηρίου ή άλλο, από το οποίο θα διαπιστώνεται η διεύθυνση.

Τα στοιχεία θα αποσταλούν από το σχολείο στη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας, η οποία είναι υπεύθυνη για τις κατανομές των μαθητών/μαθητριών  στα Γυμνάσια.

Παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Copy of Kids Martial Arts Flyer Made with PosterMyWall

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού και στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εγώ κι εσύ μαζί” οι μαθητές/τριές μας στο μάθημα των ΤΠΕ έφτιαξαν αφίσες και συννεφόλεξα  με θέμα το δικαίωμα όλων των παιδιών στην εκπαίδευση.

1638950524269 Copy of EDUCATION STORY BOOK KIDS STORY BOOK FB Made with PosterMyWall A New Design Made with PosterMyWall Copy of Martial Arts Flyer Made with PosterMyWall Copy of Street children day Made with PosterMyWall st1 st2 st3

Word Art3 Word Art Word Art c Word Art 4 1 Word Art 4 Word Art 3 Word Art 2 Word Art 1