Εγγραφές μαθητών στην Πρώτη τάξη

​Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών για το σχολικό έτος 2021-22 θα πραγματοποιηθούν από  1 έως 20 Μαρτίου. Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2020-21 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ: https://blogs.sch.gr/dimlefkt/files/2021/02/ΕΞΕ-22511-2021-Εγγραφές-μαθητών-τριών-στα-Δημοτικά-Σχολεία-για-το-σχολικό-έτος-2021-2022-Έκδοση-1.pdf

Εκτυπώστε την αίτηση εγγραφής για να τη συμπληρώσετε:​  https://blogs.sch.gr/dimlefkt/files/2021/02/ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΡΤΕΛΑ-νεο.pdf

Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής:

1. Αίτηση εγγραφής (παρέχεται από το Σχολείο). Μπορείτε να  εκτυπώσετε την παραπάνω​.

2 . Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου
Σας ενημερώνουμε  ότι για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας, δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool  του ΥΠΠΕΘ.

3. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)
Σχετικό έντυπο: ΑΤΟΜΙΚΟ-ΔΕΛΤΙΟ-ΥΓΕΙΑΣ-ΜΑΘΗΤΗ

5. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού φορολογικού σημειώματος), προκειμένου οι αιτήσεις εγγραφής να υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας

6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπίου, για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο σχολείο και αφού υπάρχει σχετική προσυνεννόηση προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός (τηλεφωνική επικοινωνία-2262091233) .

Για την εγγραφή στο ολοήμερο: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΟ-ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΛΕΥΚΤΡΑ

Για εγγραφές αλλοδαπών μαθητών/τριών:

  • Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται με Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, το οποίο να είναι επίσημα μεταφρασμένο.

Το Α.Δ.Υ.Μ. μπορεί να κατατεθεί με την έναρξη του επόμενου σχολικού έτους 2020-21, τον Σεπτέμβριο.

Όλα τα απαραίτητα έντυπα (Αίτηση εγγραφής, Α.Δ.Μ.Υ. Ατομικό  Δελτίο Τγείας Μαθητή και Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, εαν επιθυμείτε την συμμετοχή του παιδιού σας σε αυτό) θα σας δοθούν στο σχολείο κατά την προέλευσή  σας εκεί.

Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να “κατεβάσουν” τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αφού τα συμπληρώσουν, να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου μαζί με όσα έντυπα είναι απαραίτητα (mail@dim-lefkt.voi.sch.gr).

Παρακαλούμε πολύ, να προσέρχεστε στο σχολείο μετά από συνεννόηση με τη διευθύντρια του σχολείου μέσω email που θα λάβετε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τη σχολική μονάδα. Τηλ. 2262091233, mail: mail@dim-lefkt.voi.sch.gr.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Ευαγγελία Σταμέλου