Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου – 6/2/2024

Το σχολείο μας  υποστηρίζει την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE (https://www.betterinternetforkids.eu), με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των οnline τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί στις 06/02/2024 σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο.

SID2024 Save the date

(Ενημέρωση 15/02/2024)

Εκπαιδευτικός : Θεοδώρου Παναγιώτης ΠΕ86

Την προηγούμενη εβδομάδα (7 και 9/2/2024)  οι μαθητές του σχολείου μας  παρακολούθησαν παρουσιάσεις που επικεντρώθηκαν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο (Α – Δ τάξεις ) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (Ε – ΣΤ τάξεις).

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ   SID2024

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στον ψηφιακό κόσμο και πώς να προστατευτούν.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς αυτή επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. Είναι σημαντικό να είμαστε ενημερωμένοι και να προστατεύουμε τον εαυτό μας στον ψηφιακό κόσμο  και αυτή η ημέρα ασφαλούς διαδικτύου ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις!

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση