Ενδοσχολική επιμόρφωση

image040033
Το Δημοτικό σχολείο Λεχόβου Φλώρινας εφαρμόζοντας διαδικασίες εσωτερικής αξιολόγησης, ως προς τη λειτουργία και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου του, σχεδίασε και υλοποιεί, σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου Φλώρινας, την 6η από μία σειρά ενδοσχολικών επιμορφωτικών δράσεων. Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της λειτουργίας του σχολείου ως επαγγελματικής κοινότητας μάθησης που προωθεί την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.
Η εισηγήτρια της συγκεκριμένης δίωρης επιμόρφωσης κ. Ευαγγελία Σειρά, Διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Φιλόλογος του ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου, θέτει στους/στις εκπαιδευτικούς των σχολείων, με το θέμα της εισήγησής της «Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είναι εκκολαπτόμενοι πολίτες», το ερώτημα: «εμείς τι κάνουμε γι’ αυτό;».
Στην επιμόρφωση έχουν προσκληθεί επίσης ο Δήμαρχος Αμυνταίου Φλώρινας κ. Άνθιμος Μπιτάκης και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ελένη Γυρίκη και κ. Αφροδίτη Καραούλη, η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ευγενία Μαρνέρη και ο Δ/ντής του Γυμνασίου Λεχόβου κ. Αναστάσιος Παπαστεργίου
Η επιμόρφωση θα γίνει την Πέμπτη 14/4/2022, στις 18.00, μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (Webex Meetings) για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
image1 1

Σχετικά με Δημοτικό Σχολείο Λεχόβου Φλώρινας

Πενταθέσιο Δημοτικό σχολείο


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.