Οι μαθητές του σχολείου μας ζητούν την επιστροφή της Νίκης της Σαμοθράκης από το Μουσείο του Λούβρου

Σήμερα το πρωί ταχυδρομήθηκε από το σχολείο μας ένας φάκελος με προορισμό το Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι.
Περιείχε την επιστολή που συνέταξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, μεταφρασμένη στα αγγλικά και στα γαλλικά, προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν για την επιστροφή της Νίκης της Σαμοθράκης στην πατρίδα της.
Ήταν, άλλωστε, μια υπόσχεση που δώσαμε και οφείλαμε να πραγματοποιήσουμε!

Συλλογικός προγραμματισμός σχολικής μονάδας

Κοινοποιούμε τον Συλλογικό Προγραμματισμό της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2021 -2022, όπως κατατέθηκε στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας.



Λήψη αρχείου

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Εμπνευσμένοι από παρόμοιες δράσεις της HELMEPA – Hellenic Marine Environment Protection Associationκαι σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας πραγματοποίησαν σήμερα καθαρισμό παραλίας στις Μακρυλιές Σαμοθράκης, υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως από τις μικρές πράξεις ξεκινά κάθε μεγάλη αλλαγή!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου ήταν για ακόμη μια φορά κοντά μας, σε μια νέα διαδικτυακή συνάντηση με δημιουργικές δραστηριότητες για τους μαθητές και τις μαθήτριες τους σχολείου μας!
Συζήτησε με τα παιδιά, τους μίλησε για τη φιλοζωία και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των ζώων και για μικρές πράξεις που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε.????