Δ.Σ Κοντακαιίκων

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας

Αρχεία για Φεβρουάριος, 2024

Δημιουργώντας ηλιακά λεωφορεία

Φεβ 202424

Οι μαθητές της Γ τάξης έφτιαξαν ηλιακά λεωφορεία με την κ. Ελευθερία.  Αναζητούν  και ονειρεύονται βιώσιμες λύσεις για το μέλλον της γειτονιάς τους και του πλανήτη.

Έχεις γράμμα …..From Canada

Φεβ 202421

Ο ταχυδρόμος έφερε καινούργια γράμματα από τον Καναδά. Οι μακρινοί μας φίλοι έστειλαν τα νέα τους και λιχουδιές.  Αύριο η Δ, Ε και ΣΤ θα τα ανοίξουν… In English please!

Ζωγραφίζοντας …πράσινα άλογα…

Φεβ 202416

Η Στ τάξη εμπνεύστηκε στο μάθημα των γερμανικών , με την κ. Κατερίνα, από τον Franz Marc, Γερμανό εξπρεσιονιστή ζωγράφο που ζωγράφιζε χρωματιστά άλογα και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε…

Αρκούδες και μέλι ….in English

Φεβ 202411

  Ο φωτογράφος Nima Sarikhani κέρδισε τον τίτλο φωτογράφος της χρονιάς στα βραβεία wildlife.. Και οι μαθητές της Α τάξης διέπρεψαν στην τάξη τους όταν ο κ. Κώστας τους είπε να δημιουργήσουν ιστορίες με αρκούδες και μέλι … στα Αγγλικά.  

Μπλε όνειρα

Φεβ 202411

Οι μαθητές της Α τάξης αφού περιηγήθηκαν στην ανοικτή έκθεση ζωγραφικής του γραφείου, ζωγράφισαν “μπλε όνειρα”

3D εκτύπωση

Φεβ 20241

Οι μαθητές της Γ τάξης με την κυρία Ελευθερία ζήσανε την εμπειρία της 3D εκτύπωσης με τη βοήθεια του κ. Τακτικού Δημήτρη. Επισκέφτηκαν σήμερα το εργαστήριό του και παρακολούθησαν τη χρήση ενός 3D εκτυπωτή. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τακτικό για τη φιλοξενία και την επίδειξη!  



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων