Αρχική » Ανακοινώσεις » Έναρξη λειτουργίας Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ)

Έναρξη λειτουργίας Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ20.8/4683 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, φέτος συγκροτείται και ξεκινά να λειτουργεί στο σχολείο μας η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ).

Η ΕΔΥ αποτελεί ένα νέο καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από το Διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις, καθώς και η υποστήριξη  της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύνανται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της ΕΔΥ θα βρίσκετε στο εξής αναρτημένες στην ειδικά αφιερωμένη καρτέλα της ιστοσελίδας μας: Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) – Δημοτικό Σχολείο Καστελλάνων Μέσης (sch.gr)

Η Ψυχολόγος κα. Θεοδώρα Ζερβού και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Αλεξία Σάλιαρη, το τρέχουν σχολικό έτος θα βρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Τρίτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του σχολείου στα τηλέφωνα 2661054305 και 2661360201 ή ηλεκτρονικά στο mail@dim-kastell.ker.sch.gr

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Θάνος Παπαϊωάννου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση