Έναρξη εγγραφών των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολ. έτους 2020-21 στο Δημοτικό Σχολείο Καμαρίου

Οι εγγραφές των μαθητών Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2020-21 (παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014) θα γίνουν από 15 μέχρι 29 Μαΐου 2020, τις εργάσιμες ημέρες στο Γραφείο Διεύθυνσης του σχολείου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά είναι:

 

  1. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα με τα ορθά στοιχεία του/της εγγραφόμενου/νης μαθητή/τριας (δίνεται από το δημοτικό σχολείο).
  2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή/τριας, όπου φαίνεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμοί ρεύματος, νερού κτλ).
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο από γιατρό (δίνεται από το νηπιαγωγείο ή από το δημοτικό σχολείο).
  5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.(Θα τις παραλάβει το σχολείο απο το νηπιαγωγείο)
  6. Πιστοποιητικό γέννησης ή αν δεν είναι δυνατόν, ληξιαρχική πράξη γέννησης επίσημα μεταφρασμένα (Μόνο σε περίπτωση αλλοδαπών μαθητών/τριών).

Για τη δική σας διευκόλυνση τις βεβαιώσεις φοίτησης θα τις παραλάβει το σχολείο από το νηπιαγωγείο ύστερα από συνεννόηση του Διευθυντή του σχολείου με την προϊσταμένη του νηπιαγωγείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των κηδεμόνων των μαθητών στο σχολείο για τη διαδικασία των εγγραφών, απαραίτητη είναι η μέριμνά τους για την πιστή τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Επίσης παρακαλείσθε πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο απαραίτητα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και να οριστεί συνάντηση, για την αποφυγή συνωστισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Διεύθυνσης του Σχολείου (τηλ.2743028843) από τις 10.00΄ ως τις 14.00΄ τις εργάσιμες ημέρες.

 

Ο Διευθυντής  του Σχολείου