Η Β’ τάξη αλληλογραφεί…

4ce3df07 74d8 4df0 aa25 45184926bdf7

Στα πλαίσια της ενότητας του μαθήματος της γλώσσας “Αλληλογραφώ”, οι μαθητές της Β’ Δημοτικού και οι φίλοι μας από το τμήμα Β1 του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού Κορινθίας αποφάσισαν να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία αλληλογραφίας! 

Η ιδέα ξεκίνησε με την ανταλλαγή γραμμάτων και ζωγραφιών μεταξύ των δύο σχολείων. Οι μαθητές του σχολείου μας ήταν ενθουσιασμένοι όταν έλαβαν τα γράμματα, τα οποία συνοδεύονταν από υπέροχες ζωγραφιές. 

Με τη σειρά μας, απαντήσαμε γράφοντας τα δικά μας γράμματα. Γεμάτοι χαρά προσθέσαμε ζωγραφιές που εμπνευστήκαμε από τις επιστολές των φίλων μας. Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την όμορφη εμπειρία, τοποθετήσαμε τα γράμματά μας και τις ζωγραφιές μας σε φακέλους αλληλογραφίας, συμπληρώνοντας με προσοχή τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη. Φροντίσαμε, επίσης, να κολλήσουμε τα γραμματόσημα και τα γράμματά μας ήταν έτοιμα για αποστολή!

Ανυπομονούμε να λάβουμε απάντηση από τους φίλους μας και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε αυτήν την υπέροχη αλληλογραφία που μας έφερε πιο κοντά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *