Επίσκεψη στον μαγικό κόσμο του XPLORE!

Xplore6

Την Τρίτη 12 Μαρτίου επισκεφθήκαμε το XPLORE Entertainment Center, στο Μαρούσι. Ο ενθουσιασμός μας απλά δεν περιγράφεται!

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στη ζώνη Oceans, κάνοντας βουτιά στα βάθη των ωκεανών! Στο πρώτο ενυδρείο της Αθήνας, πήραμε μία γεύση από τον εντυπωσιακό θαλάσσιο κόσμο που μας περιβάλλει, και ανακαλύψαμε μυστηριώδη πλάσματα του βυθού και θαλάσσια είδη από τροπικά και εξωτικά μέρη. Στις 20 εντυπωσιακές δεξαμενές, μας περίμεναν περισσότερα από 2.000 ψάρια, καρχαρίες, σαλάχια, βασιλικοί κάβουρες και άλλα μοναδικά πλάσματα, με απίθανα χρώματα και ακόμα πιο απίθανα ονόματα!

Στη συνέχεια, χωρισμένοι σε ομάδες οι μαθητές περιηγήθηκαν στις δύο άλλες ζώνες. Στη ζώνη Adventure είχαν την ευκαιρία να χτίσουν τη δική τους πόλη, να πάρουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας, να χορέψουν disco και να δουν πληροφορίες για τους δεινόσαυρους! Στη ζώνη Science είδαν πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, έπαιξαν με τον ήχο, παρήγαγαν ρεύμα, σήκωσαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο και έπαιξαν με το νερό και τον αέρα.

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, ευχάριστη για μικρούς και μεγάλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *