Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Καλλιάνων

314342691 3303788003283276 3503321558437835763 n

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στηρίζει και φέτος, ήδη από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τις προσπάθειές μας για βελτίωση των υποδομών και παροχών του σχολείου μας. Όλες οι ενέργειες έχουν πάντοτε στο επίκεντρο τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και αποσκοπούν στην καλυτέρευση της σχολικής τους ζωής.

Ήδη από τα τέλη Αυγούστου έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο μας δύο νέες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες αποκτήθηκαν μετά από έγκαιρες παρεμβάσεις του Συλλόγου, προκειμένου να αυξηθούν οι χώροι της σχολικής μονάδας. Οι αίθουσες αυτές εξοπλίστηκαν μάλιστα με δύο βιβλιοθήκες και τρεις ραφιέρες, επίσης προσφορά του Συλλόγου.

Εν συνεχεία, ο Σύλλογος μερίμνησε για τη δημιουργία βεστιαρίου προκειμένου να υπάρχουν διαθέσιμα ρούχα για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου. Όποιος γονέας επιθυμεί να δανειστεί ένα ρούχο μπορεί να απευθυνθεί στη Διεύθυνση του σχολείου, ενώ φυσικά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες και οι προσφορές ρούχων, που είναι σε καλή κατάσταση, για τον εμπλουτισμό της συλλογής.

Τέλος, μια ακόμα πολύ σημαντική προσφορά του Συλλόγου ήταν η εξασφάλιση δύο νέων air condition, προκειμένου να τοποθετηθούν σε δύο αίθουσες του σχολείου για την θέρμανση/ψύξη των χώρων. Τα εν λόγω κλιματιστικά είναι δωρεά των κυρίων Ιωάννη και Αντώνη Κορδαλή από την Δροσοπηγή.

Με την παρούσα ανάρτηση εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη βοήθειά του και την υποστήριξη του έργου μας.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *