Το πασχαλινό κυνήγι θησαυρού της Α’ τάξης

1. ola etoima

Σήμερα τα Πρωτάκια μας πήραν τα πασχαλινά δωράκια τους… με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο!

Χρειάστηκε να επιστρατεύσουν όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν κατακτήσει μέχρι τώρα στην Α’ Τάξη, για να τα καταφέρουν. Έπρεπε να συνεργαστούν μεταξύ τους για να λύσουν δύσκολους γρίφους που απαιτούσαν σωστή ανάγνωση και κατανόηση των οδηγιών, λύση πράξεων αριθμητικής, χρήση της λογικής σκέψης για να βρουν κρυμμένους κωδικούς, σωστή σύνταξη μεγάλων προτάσεων με προσοχή στα κεφαλαία και τα σημεία στίξης.
Ουφ! Τι κουραστικό που ήταν!

Οι μικροί μας κυνηγοί δούλεψαν με χαρά, ενθουσιασμό και ανυπομονησία και τελικά κατάφεραν όλες οι ομάδες να λύσουν τους γρίφους τους και να ξετρυπώσουν τα δώρα τους.

Στο τέλος, όλα τα παιδιά μαζί φόρεσαν τα βραχιολάκια τους, φούσκωσαν τα μπαλονάκια τους, έφαγαν τα σοκολατάκια τους και φύλαξαν τα μολυβάκια τους για όταν γυρίσουμε από τις διακοπές του Πάσχα.

Συγχαρητήρια, μικροί μας κυνηγοί!