Αφίσα-έκπληξη για τους μεγάλους μικρούς κυνηγούς

IMG 93703

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε την 1η μέρα του Μάρτη μαθητές και δασκάλους! Παραλάβαμε δύο υπέροχες αφίσες του 1ου Πανελλήνιου Σχολικόυ Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών της ΑΦΗΣ και της Οργάνωσης Γης, με τίτλο «Οι μεγάλοι μικροί κυνηγοί».

Οι αφίσες αμέσως κολλήθηκαν και στόλισαν το σχολείο μας. Μια από αυτές, ασφαλώς πήρε τη θέση της πάνω από τον κάδο ανακύκλωσης μπαταριών, για να μας θυμίζει ότι οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες έχουν θέση στον κάδο ανακύκλωσης μπαταριών.

Δύο μέρες αργότερα, στις 3 Μαρτίου, ένας πολύ ευγενικός και χαμογελαστός κύριος, υπάλληλος της εταιρίας ΑΦΗΣ, επισκέφτηκε το σχολείο μας και άδειασε τον κάδο μας. Μας ενημέρωσε ότι οι μπαταρίες που  συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά ζυγίσουν περίπου 13 κιλά. Άρα, μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει στα 27 κιλά συνολικά. Μπράβο σε όλους!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Απριλίου, δηλαδή την Παρασκευή που κλείνουμε για τις διακοπές του Πάσχα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε δυναμικά. Με την ανακύκλωση μπαταριών κερδίζει το περιβάλλον και το σχολείο μας. Βοηθήστε κι εσείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *