Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας γέμισε χρώματα, μουσικές και χαμόγελα, καθώς κατά τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ντυμένοι με τις εντυπωσιακές και ευφάνταστες αποκριάτικες στολές τους, έδωσαν ξεχωριστό τόνο στη γιορτή. Η αίθουσα πλημμύρισε από χαρούμενες φωνές και ζωντάνια, ενώ τα παιδιά χόρεψαν σε διάφορους ρυθμούς, από λάτιν μέχρι παραδοσιακούς, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και το κέφι τους.
Ξεχωριστή θέση στη γιορτή είχε και ο πλούσιος μπουφές, τον οποίο επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές, φέρνοντας νόστιμα σνακ και λιχουδιές για να μοιραστούν με τους συμμαθητές τους. Η συνεργασία, η προσφορά και το ομαδικό πνεύμα ήταν εμφανή σε κάθε στιγμή της εκδήλωσης.
Ήταν μια όμορφη γιορτή γεμάτη χαρά, δημιουργικότητα και ξεγνοιασιά, που χάρισε σε όλους μας όμορφες αναμνήσεις και μας έβαλε για τα καλά στο αποκριάτικο κλίμα! 🎭✨








