Πασχαλινή απόδραση των μαθητών Γ1, Δ1 & Δ2 στο χωριό Σκοτεινό

     Ανηφορίζοντας από τις Γούβες, το μάτι ανοίγει και η καρδιά αναθαρρεύει. Περνάμε το πρώτο γεφυράκι, παλιό, πετρόχτιστο, το γεφυράκι  που φώλιαζε η άσπρη κουκουβάγια. Μετά το δεύτερο γεφύρι του βράχου με τη ροζ κυκλαμιά , των παιδικών μας χρόνων.  Κοντοφτάνουμε στην είσοδο του χωριού, απέναντι χωράφια με ελιές, ο κάμπος κι η θάλασσα…Συνέχεια ανάγνωσης Πασχαλινή απόδραση των μαθητών Γ1, Δ1 & Δ2 στο χωριό Σκοτεινό

Ενημερωτική δράση με θέμα: “Την πρόληψη και αντιμετώπιση της διαδικτυακής σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης παιδιών και εφήβων” στους μαθητές της Ε’ & ΣΤ’ τάξης με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Γεώργιο Νάκο, Ψυχολόγο της ΕΛ.Α.Σ.

Την Τρίτη 23 Απριλίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο Ψυχολόγος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.Α.Σ., Δρ. Γιώργος Νάκος  και η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης Μερόπη Απελίδου στα πλαίσια των δράσεων του «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των φύλων 2023-2025». Η εβδομάδα από 22 έως 27 Απριλίου είναι η εβδομάδα …Συνέχεια ανάγνωσης Ενημερωτική δράση με θέμα: “Την πρόληψη και αντιμετώπιση της διαδικτυακής σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης παιδιών και εφήβων” στους μαθητές της Ε’ & ΣΤ’ τάξης με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Γεώργιο Νάκο, Ψυχολόγο της ΕΛ.Α.Σ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση